- Jeg hadde sex med Bill

DALLAS, Texas (Dagbladet): Monica Lewinsky fortalte først etterforskerne at hun har hatt sex med Bill Clinton. Noen timer seinere inngikk Monica, hennes mor Marcia Lewis og spesialetterforsker Kenneth Starr en avtale om straffeimmunitet for både mor og datter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag kveld kom flere av spesialetterforsker Kenneth Starrs nærmeste medarbeidere til New York. På Manhattan møtte de Monica Lewinsky, hennes mor Marcia Lewis, og deres respektive advokater.

Tidlig tirsdag morgen kom det fram at Monica i uformelle samtaler med etterforskerne vedgikk at hun skal ha hatt sex med presidenten. I går kveld ble det bekreftet at Lewinsky har inngått en avtale med Kenneth Starr om å avgi vitneforklaring mot at hun garanteres immunitet.

Seksuelt forhold

Før dette har advokatene til Monica Lewinsky ikke latt den tidligere sekretæren i Det hvite hus snakke med Kenneth Starrs etterforskere.

De har vært redde for at uformelle samtaler seinere skulle brukes mot Monica. Etter uker med intens tautrekking møttes partene til et hemmelig møte i New York.

Advokatene Jacob Stein og Plato Cacheris aksepterte til slutt å la Monica snakke med etterforskerne, mot garantier for at ikke noe av det hun fortalte, eventuelt skulle brukes mot henne seinere.

I trøbbel

Erklæringen fra Monica Lewinsky medfører at Bill Clinton ikke akkurat har noen god dag. Under ed sa Clinton i Paula Jones-saken:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer