VARETEKT: Mannen har tilstått drapene på sin egen familie. I går ble han dømt til fire uker varetekt i retten i Holbæk. Mannen var selv ikke til stede på grunn av skadene han fikk i bilulykken der politiet mener han forsøkte å ta sitt eget liv. Foto: BT.dk
VARETEKT: Mannen har tilstått drapene på sin egen familie. I går ble han dømt til fire uker varetekt i retten i Holbæk. Mannen var selv ikke til stede på grunn av skadene han fikk i bilulykken der politiet mener han forsøkte å ta sitt eget liv. Foto: BT.dkVis mer

- Jeg håper dere vil tilgi meg, skrev han i avskjedsbrevet

Mann (50) tok livet av kone og barn. Så forsøkte han å ta sitt eget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Etter at han hadde kjørt sin 12 år gamle datter til skolen skal mannen ha reist hjem igjen og drept kona ved å skjære over halsen hennes på soverommet, skriver BT.dk.

I et anneks led hans 18 år gamle datter samme skjebne.

Den 12 år gamle datteren skal han ha drept med en liten kniv, som politiet fant mellom forsetene i bilen mannen ble funnet i etter en ulykke der politiet mener mannen forsøkte å ta sitt eget liv.

Dette kom fram i retten i Holbæk i går.

Avskjedsbrev
I går tilsto den danske mannen drapene på kona og deres to døtre, og ble varetektsfengslet i fire uker, in absentia.

Årsaken til at han ikke var til stede i retten er hans fysiske tilstand, som er svært dårlig etter bilulykken der politiet mener mannen forsøkte å ta sitt eget liv.

Under rettsmøtet i går kom det fram at mannen hadde etterlatt et avskjedsbrev før bilturen som endte i en ulykke, skriver BT.dk.

Aldri glad
I avskjedsbrevet begrunnet mannen gjerningen med stress, depresjon og spill.

- Jeg har alltid følt meg falsk, og økonomien har gått ad undas, skrev mannen i brevet.

Også ekteskapet gikk det dårlig med, framgikk det av brevet.

- Jeg har egentlig aldri vært glad.

- Jeg har dårlig samvittighet for at jeg har kastet bort livet mitt og ødelagt andres. Jeg håper dere vil tilgi meg, avsluttet han brevet.