- Jeg håper ikke hun har tenkt å ta med dette inn i jobben

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde mener Snåsamannen har paranormale evner.

TROR PÅ SNÅSAMANNEN: Politiinspektør i Oslo politidistrikt, leder for volds- og sedelighetsseksjonen Hanne Kristin Rohde, mener Snåsamannen helbredet hennes ni år gamle sønn. Foto: Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet
TROR PÅ SNÅSAMANNEN: Politiinspektør i Oslo politidistrikt, leder for volds- og sedelighetsseksjonen Hanne Kristin Rohde, mener Snåsamannen helbredet hennes ni år gamle sønn. Foto: Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiinspektør Hanne Kristin Rohde går i dag ut i VG og forteller om hvordan hun mener Snåsamannen gjorde hennes ni år gamle sønn frisk.

- Behandlingen gjorde et uutslettelig inntrykk på meg. Han er en interessant person. For meg er det revnende likegyldig om folk tror på denne historien eller ikke. Hans behandling ga resultater. Han har evner, og ingen skal få overbevise meg om noe annet, sier hun til avisa.

Rohde er svært profilert som leder for Vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt.

Alvorlige magesmerter - Dette håper jeg ikke hun har tenkt å ta med inn i yrkesutøvelsen sin. Hva folk tror på privat er en egen sak. Vi satser på at dette holder seg i privatlivet, sier Asbjørn Dyrendal, professor i religionsvitenskap ved NTNU og redaktør for skepsis.no, til Dagbladet.

- En annen ting jeg håper hun ikke tar med seg inn i yrkesutøvelsen sin, er dette med at «dette er jeg så sikker på at ingen kan overbevise meg om noe annet uansett», sier han videre.

Hanne Kristin Rohde forteller til VG at sønnen hadde slitt med alvorlige magesmerter over lengre tid da de fikk til et møte med Joralf Gjerstad. På forhånd skal han ikke ha visst hvor Rohdes sønn hadde vondt. Allerede kvelden etter møtet følte sønnen seg bedre, ifølge Rohde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer