- Jeg har aldri slått Christoffer

Sandefjord-mannen (37) som er dømt for å ha mishandlet Christoffer (8) til døde mener han er uskyldig dømt.

HEVDER SIN USKYLD: — Det går ikke en dag uten at jeg tenker på Christoffer, sier stefaren, som i april i år ble dømt til åtte års fengsel for å ha mishandlet sin åtte år gamle stesønn til døde. Christoffers mor, som er gift med mannen, støtter ham ett hundre prosent. Nå skal 37-åringen fra Sandefjord inn til soning. Foto: Thomas Rasmus Skaug
HEVDER SIN USKYLD: — Det går ikke en dag uten at jeg tenker på Christoffer, sier stefaren, som i april i år ble dømt til åtte års fengsel for å ha mishandlet sin åtte år gamle stesønn til døde. Christoffers mor, som er gift med mannen, støtter ham ett hundre prosent. Nå skal 37-åringen fra Sandefjord inn til soning. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): — Jeg er dømt i en sak uten bevis mot meg. Det er forferdelig å tenke på hvordan jeg er blitt behandlet av rettsvesenet. Jeg skjønte med en gang at jeg ikke hadde noe å stille opp med i retten. Jeg vil også vite hva som skjedde med Christoffer, men nå orker jeg ikke kjempe mer. Jeg skal sone min straff og komme meg videre. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på Christoffer. Daglig snakker vi om han, kikker på tegningene han laget og blar i fotoalbum. Det er noe som mangler hjemme, sier stefaren til Dagbladet.

For første gang snakker Sandefjord-mannen og hans kone (34) ut.

- Sviktet av alle37-åringen ble i april i år dømt til åtte års fengsel i Agder lagmannsrett for å mishandlet stesønnen, Christoffer Gjerstad Kihle, flere ganger fra midten av januar 2005 til 2. februar samme år, da han døde av hodeskader.

Dommen slår fast at de skadene Christoffer var påført skyldtes gjentatt mishandling fra stefarens side. «Selvpåførte skader er slik lagmannsretten ser det ingen aktuell problemstilling», heter det.

I dommen står det også at Christoffer ble sviktet av alle, til og med sin egen mor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer