- Jeg har aldri slått noen

Det sier imam Ghulam Nabi, som er siktet for vold mot barn på en koranskole i Drammen.

GREI MÅTE: - Jeg har en grei måte å undervise på. Jeg ser ikke at jeg kunne gjort noe annerledes, sa imam Ghulam Nabi (i midten) under pressekonferansen. Her sammen med forstanderen ved moskeen Foto: TERJE LØCHEN
GREI MÅTE: - Jeg har en grei måte å undervise på. Jeg ser ikke at jeg kunne gjort noe annerledes, sa imam Ghulam Nabi (i midten) under pressekonferansen. Her sammen med forstanderen ved moskeen Foto: TERJE LØCHEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): - Jeg har ikke slått noen, sa imamen Ghulam Nabi på en pressekonferanse i moskeen på Fjell i Drammen.- Jeg har en grei måte å undervise på. Jeg ser ikke at jeg kunne gjort noe annerledes, sa Nabi, som underviser rundt 30 barn ved moskeen Islamic Culture Society of Buskerud & Vestfold i Drammen.

For fem dager siden ble han pågrepet under ransakelse og siktet for vold mot barn. Nabi skal ha slått barn med stokk dersom ord eller setninger ikke ble uttalt riktig, eller barna ikke viste korrekt oppførsel eller kom for sent til timen.

- Jeg har vært imam i denne moskeen i åresvis og jeg har aldri hørt disse beskyldningene før, sa Nabi.

Fortsetter koranundervisningI dag underviste Nabi barna som planlagt i koranen.

- Vi kommer ikke til å gi Gulan sparken, sa forstanderen i moskeen, Nazir Ahmed til Dagbladet. Han sa imamen kommer til å fortsette å undervise barna som før.

- Vi er fornøyd med hans arbeid og vi har ikke funnet noe galt i hans måte å undervise på, sier Ahmed til Dagbladet. Nabi avviste på det sterkeste at han har brukt fysisk avstraffelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer