- Jeg har aldri vært noen kriminell

Og Tore «Henki» Holm Hansen bor slett ikke i Svelvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går skrev Dagbladet.no at Outlaws-president Dag Edvin Stærkeby fikk utsatt soning etter en anbefaling fra en psykiater.

Stærkeby ble i januar dømt til seks og et halvt års fengsel for innføring av ti kilo kokain.

Dagbladet.no siterte Dagens Næringsliv i saken. Der sto Svelvik-lensmann Erik Liaklev fram og forklarte at Stærkeby nå bruker tida til å rekruttere nye medlemmer til Outlaws, og at han trekker kriminelle elementer til bygda.

- Stærkeby abdiserte som president for noen uker siden, seir Holm Hansen til Dagbladet.no. Han sier han selv forlengst er ute av Outlaws, men at han har gitt råd fra gyngestolen for å rydde opp i klubben.

- Outlaws har aldri hatt noen befarning med narkotika. Det er internasjonale klubbregler mot det. Det gjelder også privat, sier Holm Hansen.

- Så han ble kastet ut av klubben?

- Abdiserte er en bedre betegnelse, sier Holm Hansen.

I artikkelen fra DN som vi gjenga i Dagbladet.no går det fram at lensmannen mener at Stærkeby trekker kriminelle elementer til bygda, og navngir da tidligere Outlaws-president Tore «Henki» Holm Hansen.

- Jeg har aldri vært noen kriminell, og aldri levd av kriminell virksomhet, sier Holm Hansen.

Han mener lensmann Liaklev uttaler seg mot bedre vitende både når det gjelder Stærkbys engasjement i Outlaws MC i dag, og i forhold til at Holm Hansen skulle bo i Svelvik.

- Jeg har ikke slått meg ned i Svelvik. Den eneste grunnen til at jeg viste nesa mi i Svelvik-området var for å komme med råd som en del av den interne oppryddingen, sier Holm Hansen.

Han sier klubben nå har ryddet opp internt.

Han mener at usannhetene blir spredd for at lensmannen skal kunne søke om økte bevilgninger i fremtiden, mens media har anledning til å skape usaklige overskrifter ved å bare sitere uttalelser fra øvrigheten til egen vinning i begge tilfeller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer