«Jeg har alltid fått respekt fra B-gjengen»

Arfan Qadeer Bhatti (27) avviser at han hadde noe med drapsforsøket på Sognsvann å gjøre. Nå vil han melde seg for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg var ikke på Sognsvann da det ble skutt, og jeg hadde ingenting med Sandaker-drapet å gjøre. Jeg forstår ikke hva politiet driver med, sier den etterlyste 27-åringen til Dagbladet.

- Ikke verdt en dritt

Onsdag kveld ble Bhatti og Raymond Gundersen (29) etterlyst av politiet med navn og bilde, etter at de ble observert i nærheten av åstedet på Sognsvann av en politipatrulje.

- For meg er ikke A-gjengen verdt en dritt. Jeg har alltid fått respekt fra B-gjengen, og har ingenting uoppgjort med dem, hevder Bhatti, som sier at han trolig vil melde seg for politiet over helga.

- Jeg var med i Young Guns (den første kriminelle gjengen med medlemmer av pakistansk bakgrunn, red.anm.), men nå har jeg ingenting med gjengene å gjøre.

- Hvorfor er du da etterlyst av politiet?

- Det forstår jeg ingenting av, jeg har ikke noe med dette å gjøre, gjentar han.

I går ba oslopolitiet advokat John Christian Elden om hjelp til å få tak i Arfan Qadeer Bhatti. Dagen etter drapsforsøkene på Sognsvann gikk Elden ut i Dagbladet og sa at dersom politiet ville ha kontakt med hans klient, var det bare å kontakte ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.