-Jeg har dårlig samvittighet

VÅGÅ (Dagbladet): - Jeg har det vondt. Jeg tror jeg kan ha forårsaket noe tragisk. Med disse ordene meldte en 37-åring seg for Oslo politikammer i går. Bilføreren ble i hele går kveld avhørt om bildrapet i Vågå natt til forrige søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Seint i går kveld opplyste lensmann Jon Dohrn i Vågå at 37-åringen foreløpig er siktet for promillekjøring.

Etter det Dagbladet erfarer vil siktelsen trolig bli utvidet til også å omfatte bildrap i løpet av dagen i dag. Kort tid etter at 37-åringen meldte seg for politiet i Oslo, ble lensmannen i Vågå varslet. Det ble besluttet at mannen skulle avhøres i Vågå. En bil fra Oslo politikammer fraktet 37-åringen halve strekningen, hvor han ble møtt og hentet av tjenestemenn fra Vågå.

Tragisk

- Bilføreren sa han hadde det vondt, og trodde han kunne ha forårsaket noe tragisk. Han var svært nedbrutt, opplyser kilder ved Oslo politikammer.

37-åringen skal også ha opplyst til tjenestemenn i Oslo at han kjørte med promille fra Vågåmo den natta påkjørselen skjedde.

Veien hjem til den siktede 37-åringen går over Sunde-brua, hvor 30-åringen ble drept. Lensmann Jon Dohrn ønsket ikke å kommentere Dagbladets opplysninger, og understreket at mannen bare ble avhørt som et vitne i saken i går ettermiddag.

Seinere på kvelden opplyste lensmannen at 37-åringen var pågrepet og siktet for promillekjøring den natta 30-åringen ble påkjørt og drept. I går kveld ble 37-åringen fraktet til Otta for å bli holdt i fengslig forvaring til avhøret kunne fortsette i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer