SEXFELLA: Her ble to 16 år gamle jenter truet og voldtatt av tre voksne menn, etter først å ha blitt lurt med av en jevnaldrende jente. (Foto: lancashire.police.uk)
SEXFELLA: Her ble to 16 år gamle jenter truet og voldtatt av tre voksne menn, etter først å ha blitt lurt med av en jevnaldrende jente. (Foto: lancashire.police.uk)Vis mer

«Jeg har dem», sa Stephanie på mobilen

Så tok hun med seg de to mindreårige jentene hun hadde skjenket fulle til et hus hvor de ble voldtatt av tre voksne menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 19 år gamle Stephanie Knight er dømt for medvirkning til voldtekt etter at hun i 2009 lurte to 16 år gamle jenter i en sexfelle.

På en parkeringsplass utenfor et supermarked skjenket hun jentene med vodka samtidig som de brukte narkotika. Ifølge Daily Mail skal hun deretter ha presset dem inn i bilen sin, og mens hun kjørte mot huset der de tre mennene ventet, skal hun over mobiltelefonen ha sagt: «Jeg har dem.»

Truet med kniv Ifølge The Guardian ble jentene tatt til et tomt hus i den britiske byen Accrington, der en av mennene tidligere bodde. Der truet da 17 år gamle Knight en av dem til å utføre seksuelle handlinger på en av mennene.

Den andre jenta ble samtidig dratt gjennom flere av rommene i huset av de andre mennene, som gjentatte ganger voldtok henne etter tur gjennom natten.

En av jentene ble på et tidspunkt holdt innesperret i et skap. Senere ble begge voldtatt på nytt, før en av mennene kjørte dem hjem mens han truet dem med kniv.

De tre mennene, bødrene Amjad Hussain (34) og Shahid Hussain (37), og deres fetter, firebarnsfaren Tanveer Butt (39), ble alle dømt for voldtekt. Kona til en av mennene skal ha vært på fødestua samme kveld som ugjerningen fant sted.

Hussain-brødrene, som hevdet at jentene samtykket til å ha sex, skrek ut at de at var uskyldige rett etter domfellelsen. Dommeren sa at mennene kunne vent seg lange fengselsopphold.

Myndighetene bekymret Ifølge Daily Mail er saken en av flere der overgripere med asiatisk bakgrunn går etter unge, hvite jenter. En nylig publisert rapport viser at én av fire menn anklaget for såkalt «street grooming», altså oppsøke unge jenter på gata og overtale dem til sex, er asiater.

LURTE I SEXFELLE: Stephanie Knight lurte med seg to 16 år gamle jenter til et huset der de ble voldtatt gjennom natten. Nå er hun dømt for medvirkning. (Foto: lancashire.police.uk)
LURTE I SEXFELLE: Stephanie Knight lurte med seg to 16 år gamle jenter til et huset der de ble voldtatt gjennom natten. Nå er hun dømt for medvirkning. (Foto: lancashire.police.uk) Vis mer

Tidligere innenriksminister, Jack Straw, anklager en del pakistanske menn i Storbritannia for å se på unge, hvite jenter som «enkle bytter» for seksuelle overgrep.
  
Han har oppfordret det pakistanske miljløet til å sette problemet på dagordenen.

- Disse unge mennene bobler av testosteron, de vil ha et utløp, men får ikke det med pakistanske jenter jenter, som det som regel er forventet at de skal gifte seg, sier han.
    
Den britiske regjeringen kommer i løpet av høsten med en plan for hvordan de vil takle problemet med seksuell utnyttelse av mindreårige.

DØMT FOR VOLDTEKT: Amjad Hussain, Shahid Hussain og Tanveer Butt ventet på ofrene. (Foto: lancashire.police.uk)
DØMT FOR VOLDTEKT: Amjad Hussain, Shahid Hussain og Tanveer Butt ventet på ofrene. (Foto: lancashire.police.uk) Vis mer