- Jeg har det fint

Prinsesse Märtha Louise svarte i går kveld for første gang på hvordan det føles å være gravid. Men verken prinsessen eller Ari Behn vil røpe når hun har termin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Både Märtha Louise og Ari Behn har holdt seg borte fra rampelyset etter at Slottet mandag kunngjorde at prinsessen venter barn. Men i går kveld brøt en strålende opplagt prinsesse tausheten overfor pressen utenfor leiligheten i Professor Dahls gate 18.

Märtha var ute det meste av dagen, og kom alene hjem på ettermiddagen for å skifte til stortingsmiddagen på Slottet. På spørsmål om hvordan den vordende moren hadde det, svarte hun «fint!» med et bredt smil.

Etter en snau time i leiligheten kom hun ut i tussmørket til den ventende eskortebilen. Nå hadde hun skiftet til et mer høytidelig antrekk, og hadde en smilende og velkledd Ari ved sin side. Men de to ville ikke gi detaljer om når prinsessen har termin.

- Det skulle du nok likt å vite, svarte prinsessen med glimt i øyet, før de to dro av gårde til festmiddagen.

De vordende foreldrene nærmest strålte om kapp da de gikk til bords med storting og styringsverk i går kveld.

Prinsessen, som foreløpig skjuler graviditeten godt, gikk i den kongelige prosesjonen sammen med sine foreldre og prinsesse Astrid, mens forfattermannen måtte slo følge med kongens kvinnelige adjutant, major Anne Rydning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer