Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Jeg har en høy og intens lyd i hodet»

JERUSALEM (Dagbladet): - Dette er en israelsk boikott av Norge. Ingen andre enn Stig hadde problemer under sending, sier Bjørn van Eijk som trøster sønnen sin etter sending.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens Sverige og Charlotte Nilsson jubler, har Stig det vondt.

- Jeg er fryktelig lei meg. Dette var en katastrofe, sier han.

Vondt i øret

Stig møter Dagbladet etter at tv-kameraene er slått av. Han er tydlig nedbrutt og ville ikke på GP-festen i natt, som han hadde gledet seg til.

- Lyden i ørepluggen var forferdelig høy. Jeg ble helt paralysert. Showet ble gjennomført med autopilot. Nå har jeg bare øresus, og vondt i hodet og ørene. Jeg får håpe at hørselen ikke er skadet, sier Stig.

Han beskriver en høy og intens lyd i hodet. - Blir den ikke borte, kontakter jeg lege i morgen, sier Stig.

Deprimert

Midt i intervjuet kommer Bjørn van Eijk løpende for å trøste sønnen. Han er oppgitt over den behandlingen Stig har fått gjennom hele uka av tv-teamet.

- Det er sterkt å si det, men jeg opplever dette som en boikott av Stig og Norge. Lydprøvene har vært skjemmet av problemer, uten at tv-crewet har klart å gi ham riktig lytting av sin egen stemme.

Alle vi som har sett Stig på lydprøveve her ned, har kunnet se gløden og formidlingsiveren i sangen. Men under EuroSong-finalen virket Stig bortreist, totalt paralysert. Selv sier han at hele hans opptreden var tragisk, men at han gjorde alt han kunne.

- Jeg er utrolig lei meg. Nå må jeg slappe av. Orker ikke mer, sier en tydelig deprimert Stig van Eijk.