ENORM RESPONS:  Lytterne har i hopetall sendt inn sine erotiske betroelser til radioprogrammet. Nå skal de beste meldingene samles i en bok. Foto: Colourbox
ENORM RESPONS: Lytterne har i hopetall sendt inn sine erotiske betroelser til radioprogrammet. Nå skal de beste meldingene samles i en bok. Foto: ColourboxVis mer

- Jeg har en liste med alle jeg har ligget med. I den finnes navn, dato og om jeg kom

Et radioprogram har fått svenskene til å avsløre sine erotiske fantasier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Min fantasi er å ha sex på IKEA», Hon (22).

Slike meldinger har flommet inn til redaksjonen i det svenske radioprogrammet «Ligga med P3» siden 2011. Det var da programmet kom opp med ideen om at lytterne kunne sende inn betroelser om sin egen seksualitet - med løfte om anonymitet.

Åpner ventil Programleder Matilda Berggren sier til avisa Expressen at konseptet har blitt en slags ventil, der svenskene kan glemme alt som måtte være av tabuer.

«Den første gangen jeg hadde sex var med sokkene på, kanskje det minst sexy plagget i verden», skriver en annen innsender, anonym (24).

Nå skal de 100 beste meldingene samles i en bok.

- Jeg tror mange kommer til å tenke «Så deilig! Jeg har også vært borti dette» og samtidig ha det gøy med historiene, sier Berggren.

Hun håper at boka vil gjøre at folk føler seg mindre aleine om sine fantasier, og at den skal bli et samtaleemne under kaffepausene.

- Fører liste over sex-partnere Her følger enda flere meldinger som redaksjonen har fått inn:

«Skåne-dialekten gjør meg kåt, anonym (17)».

«Elsker å ha sex ved kjøkkenbordet, men har siden problemer med å spise ved det, anonym (24)».

«Vil være høylytt når jeg har sex. Hvis jeg ikke får stønne og skrike så har jeg problemer med å komme, og hvis jeg gjør gjør det blir det ikke like deilig som når jeg får slippe alt løs. Naboen må hate meg, huset jeg bor i er veldig lytt, anonym (25)».

«Jeg har en liste over alle jeg har ligget med. I den finnes navn, dato og om jeg kom», skriver en lytter uten signatur.