Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Jeg har en stalker!!!»

Tre dager etter at studenten Emily (17) skrev om mystiske oppringninger på Facebook, ble hun funnet død i England.

FUNNET DØD:  Emily Longleys dødsfall er et mysterium. Tre dager før hun døde fortalte hun vennene sine på Facebook at hun hadde en stalker. Foto: BNPS
FUNNET DØD: Emily Longleys dødsfall er et mysterium. Tre dager før hun døde fortalte hun vennene sine på Facebook at hun hadde en stalker. Foto: BNPS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Jeg har en stalker!!!» studenten og modellen Emily Longley (17) på Facebook onsdag i forrige uke. 

Tre dager etter ble hun funnet død, melder The Daily Telegraph.

Ba henne ut Via Facebook hadde den newzealandske studenten, som bodde hos familie i England, fortalt vennene om en mystisk person som ringte henne gjentatte ganger for å be henne ut. 

- Noen har akkurat ringt meg. Jeg spurte hvem det var og han svarte. «Du kjenner meg ikke, men jeg vet alt om deg». Jeg spurte hvordan han hadde fått nummeret mitt. Da svarte han «det forteller jeg deg når jeg ser deg» skrev hun, og fortsatte: 

- Så jeg la på, men de ville ikke slutte å ringe. Jeg er skikkelig redd. Det er et privat nummer. Noen trenger å skaffe seg et liv!

Nedfor Dagen etter, på torsdag i forrige uke skrev hun på Facebook-siden sin at hun var deppa og nedfor.

24 timer senere ble hun funnet død i en bungalow i Bournemouth i Dorset i England, der hun de siste åtte månedene bodde hos slektninger.   

Emilys fra Mark Longley sier datteren tilsynelatende døde mens hun sov, men at dødsårsaken fortsatt er et mysterium. 

- Dette er et stort sjokk for oss. Emilys mor og jeg skal dra til England for å forsøke å finne ut hva som skjedde. Hun var en nydelig jente og så full av liv, det er så tragisk, sier han til New Zealand Herald.

Mistenkelig Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig, og ber alle som kan ha sett noe mistenkelig om å ta kontakt. De venter nå på obduksjonsrapporten for å kunne fastsette dødsårsaken. 

To gutter fra Bournemouth, en på 19 og en på 17, ble arrestert i forbindelse med saken på lørdag, men ble siden løslatt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media