- Jeg har fått noen telefoner fra skremte gamle damer for å si det sånn

Har du sett Terje?

DYPT SAVNET: Slangen Terje er kun en spøk, men den satte en støkk i en del beboere. Foto: IVAR FOLKEDAL
DYPT SAVNET: Slangen Terje er kun en spøk, men den satte en støkk i en del beboere. Foto: IVAR FOLKEDALVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En noe spesiell savnet-plakat prydet veggene Brochmannsgate 7 i Oslo i dag. Den 3,5 meter lange Boa Constrictoren Terje er på rømmen, og en rundhåndet belønning utloves til dem som finner ham, eller kommer med tips.

Folk på Sagene kan puste lettet ut. Pytonslangen «Terje» er bare en spøk iscenesatt av kamerater av kommende brudgom Carsten Müller.

- Jeg har blitt kontaktet av noen skremte gamle damer for å si det sånn, forteller Müller - eller Skarstein Møller som han heter på savnet-plakaten - til Dagbladet.

Müller skal gifte seg i juni, og peker ut kameraten Sverre Vadholm som bakmann.

- Jeg var vel med på spøken, ler Vadholm, som først er litt nølende med å innrømme at det er han som har hengt den opp da Dagbladet slår på tråden.

- Vi har gjort slike ting tidligere, lagt ut ting på Finn og lignende. Vi skulle se om vi kunne få folk til å ringe ham - og det funka.

Når Dagbladet snakker med et et styremedlem i borettslaget kan hun fortelle at de ikke har mottatt spesielle reaksjoner på spøken. Med andre ord kan det ikke ha skapt så veldig stor bekymring blant beboerne.

- Jeg tror faktisk lappen henger der ennå, sier hun leende.