- Jeg har fortalt alt

Veronica Orderud gikk ut av rettssalen i går, avslørt i løgn, og tydelig preget. - Jeg har fortalt alt jeg vet nå, var noe av det siste hun sa. I dag må hun fortelle alt på ny.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Veronica Orderud hadde en tøff dag i retten i går. Bit for bit puslet statsadvokatene Maurud og Thue et bilde av 29-åringen som en som ikke går av veien for å lyve dersom situasjonen krever det.

Intime dagboksnotater ikke beregnet på andre tilhørere enn henne selv ble lest opp i retten. Ikke rart hun ble flau over høytlesningen, men det var i disse notatene blant annet forholdet til svigerforeldrene kom fram.

Av notatene går det fram at hun ønsket Kristian Orderud død, at hun også ba om det i aftenbønnen sin.

Fra sin litt kjekke og muntre stil tidlig på dagen fikk pipen en litt annen lyd utover dagen.

- Du skjønner vel at jeg er forbanna lei meg, ropte hun til aktor.

I dag blir det for en stor del reprise på gårsdagen, til tross for sorenskriver Trond Våpenstads klare advarsel mot for mange gjentakelser. Men for forsvarer Frode Sulland er det avgjørende at endel av de løse trådene fra i går ikke får forbli løse.

Troverdighet er avgjørende og selv om Veronica fremsto langt sterkere enn sin mann, har hun en jobb å gjøre når retten settes klokka 9. Først ut er Frode Sulland, deretter er det de tre andre forsvarerne sin tur til å spørre henne ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer