- Jeg har gått på kickboksing, jeg kan knekke nakken din

Timmi André Vestby ble lagt i bakken av seks billettkontrollører på t-banen.

LAGT I BAKKEN: Timmy Andrè Vestby ble lagt i bakken av Ruter kontrollanter på Stortinget T-banestasjon. - Jeg knekker nakken din hvis du ikke ligger stille, sa en av vaktene. Foto: Benjamin A. Ward/Dagbladet
LAGT I BAKKEN: Timmy Andrè Vestby ble lagt i bakken av Ruter kontrollanter på Stortinget T-banestasjon. - Jeg knekker nakken din hvis du ikke ligger stille, sa en av vaktene. Foto: Benjamin A. Ward/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Han tok tak i nakken min og sa han skulle knekke den hvis jeg ikke lå stille. Så truet han med at han hadde gått på kickboksing, sier Timmi André Vestby til Dagbladet.

Han hadde sammen med en venninne gått av t-banen ved Stortinget i Oslo, men da han så at det var billettkontroll snudde han for å gå tilbake inn på t-banen. Da kom seks kontrollører løpende etter ham.

- Jeg hadde kjøpt billett, men glemt å stemple den. Jeg skjønte jo at jeg kunne få bot, sier han.

Brutalt Han forteller at kontrollørene kom bort til ham ved inngangen på vognen og ba ham bli med dem for å få en bot. Da han svarte at han ikke ville være med, tok de tak i ham og la ham i bakken.

Dagbladets reporter som befant seg på stedet så at vaktene la Vestby brutalt i bakken og hørte at en av dem truet med å knekke nakken hans.

Vestby forteller at en annen av kontrollørene skal ha hoppet på armen hans, og at stemningen ble enda hissigere da han prøvde å komme seg løs fra grepet.

Utagerende adferd Daglig leder for Ruter, Bernt Reitan Jenssen, kjenner ikke til hendelsen, men sier at kontrollene skal gjenomføres på en ordentlig og høflig måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer