- Jeg har ham her i en blodpøl til dere akkurat nå, politibetjent

Banket opp sønnens overgriper. Hør nødsamtalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dagbladet skrev i dag om den 35 år gamle Daytona Beach-faren som selv ringte politiet i går for å melde fra om at han hadde banket opp barnevakten Raymond Frolander (18), fordi han hadde forgrepet seg på hans 11 år gamle sønn.

Nødsamtalen mellom faren og politiet kan du høre øverst i saken.

Historien sprer seg som ild i tørt gress verden over, og nettet flommer over av støtteerklæringer til guttens far som ikke blir tiltalt for overfallet.

- Vett i skallen - Utrolig bra at pappaen her ikke får straff! Hadde det vært i Norge hadde han jo klart fått det, sånn cirka like lenge som overgriperen.
Hurra meg rundt for sånne fedre, som reagerer og faktisk greier å stoppe i tide. Fantastisk, er det en som skriver i kommentarfeltet på Dagbladets Facebook-side.

- Tror ingen tenker konsekvenser i en slik situasjon. Da handler du bare på instinkt. Dette er noe alle fedre ville ha gjort. Meget bra! skriver en annen.

I avhør innrømmer Frolander å ha forgrepet seg på gutten. Ifølge politirapporten har overgrepene mot gutten foregått over flere år, helt siden gutten var åtte år gammel.

- Du har en 18-åring som tydelig har valgt ut sitt mål og hatt sex med ham gjentatte ganger. Faren handlet som en far, og jeg ser ikke noe vi kan tiltale ham for, sier politisjef i Daytona Beach, Mike Chitwood, ifølge lokalavisa Daytona Beach News.