«Jeg har i hvert fall reist denne kjerringa»

Siv Jensen er oppe og går etter hun brakk ryggen. Nå er hun klar for løfte Frp til uante høyder.

STÅR OPPREIST: Siv Jensen trengte ikke mer enn to uker i sykesenga før hun er tilbake. Om enn litt stiv gange, er hun nå er hun klar for valgkamp. Men først litt ferie. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STÅR OPPREIST: Siv Jensen trengte ikke mer enn to uker i sykesenga før hun er tilbake. Om enn litt stiv gange, er hun nå er hun klar for valgkamp. Men først litt ferie. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med ekte halleluja-stemning og et politisk vekkelsesmøte med noen av de beste talerne Frp har å by på, forsøkte partiet å løfte seg selv til nye og uante høyder i de gudfryktige omgivelse på Brunstad og Oslofjord Convention Center i Stokke.

Frp-kjerringa Det var en optimistisk og fornøyd Frp-leder som mante til valgkamp blant sine egne. Selv med to brudd i ryggen etter den etterhvert så berømte fisketuren i Oslofjorden, var det en Siv Jensen i kjent stil som inntok podiet. Helt på tampen av sin tale til de nesten 700 fremmøtte sa Siv Jensen:

- Kjerringa er snudd, gå hjem og driv valgkamp!

- Mente du deg selv da du viste til at du har snudd kjerringa?

- Ja, det kan godt stemme det. Jeg har jo i hvert fall reist denne kjerringa her, sier Jensen og ler.

Ingen sak for liten Siv Jensen er klar over at det er på tide å løfte partiet. Etter en vår med mange dårlige målinger for Frp. Beskjeden fra partilederen om hva som var viktig framover var ikke til å ta feil av:

- Ingen sak for liten, ingen sak for stor. Klarer vi å ta med oss den holdningen ut så vinner vi valget, sa Jensen og la til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer