- Jeg har ikke snakket med min sønn

Sier 21-åringens milliardærfar til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet.no): Milliardærfaren til den egyptiskfødte 21-åringen, som ifølge britiske The Sun etterlyses internasjonalt av Scotland Yard, sier til Dagbladet.no at han ikke har hørt noe fra sønnen.

- Jeg har ikke snakket med min sønn. Men på dette tidspunktet tror jeg ikke det er lurt at jeg kommer med en uttalelse, sier faren på telefon til Dagbladet.no.

- Snakk med min advokat

21-åringen, som The Sun hevder har havnet i politiets søkelys etter det antatte drapet på den norske studenten Martine Vik Magnussen (23), var medstudent med avdøde på prestisjetunge Regent\'s College.

Han er også sønn av en av Egypts rikeste menn. Familien, som senere bosatte seg i Jemen, har bygget opp store verdier innenfor blant annet hotellbransjen og internasjonale merkevarer siden 60-tallet.

Frykten nå er at 21-åringen rakk å flykte til Jemen før liket av Martine Vik Magnussen ble funnet i kjelleren av en fasjonabel bygård i London søndag.

Ifølge The Sun viser passasjerlister at den 21 år gamle milliardærsønnen forlot Storbritannia kort tid etter det antatte drapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer