- Jeg har jo flagget til Norge

Tommy Sharif skal ikke flagge ut og synes Hagens Sveits-planer er litt feige.

VIL IKKE FLAGGE UT:: Tommy Sharif. Foto: Bjørn Sigurdsøn/SCANPIX
VIL IKKE FLAGGE UT:: Tommy Sharif. Foto: Bjørn Sigurdsøn/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dekkmillionæren Tommy Sharif har i likhet med Stein Erik Hagen tidligere luftet sin frustrasjon over formuesskatten.

Men han vil ikke gjøre som Hagen annonserte i går, å flagge ut til Sveits, fordi «formueskatten ikke er til å leve med lenger».- - Jeg har jo flagget til Norge. Jeg flyttet hit med glede, jeg, sier Sharif til Dagbladet.- Så du har ingen planer om å flagge ut i det hele tatt?

- Nei, nei, nei. Det der synes jeg er feigt, sier han og legger til:

- Samtidig har jeg full forståelse for det. Skattesystemet i Norge er bygget opp helt feil. Takken for å skape arbeidsplasser i Norge er at en må betale formuesskatt. Vi skal alle bidra med vårt til felleskapet, og det har både jeg og Hagen gjort, men det tar liksom aldri slutt, sier Sharif.- Men du mener det er feigt?- Ja, litt. Gir du deg, har du på en måte tapt. Nå har Stein Erik Hagen mange hvite håndklær fra Farris bad, så det kaster ham ikke mye å kaste inn ett, men det er for eksempel valg nå, og han kunne jo heller ha brukt tid og krefter på å få et regjeringsskifte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.