Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har satt stor pris på Yngve

- Jeg har satt stor pris på Yngve, og samarbeidet med ham gjennom en lang rekke år. Det har jeg også gitt uttrykk for i mine bøker, skriver Gro Harlem Brundtland i en kommentar til påstander i Yngve Hågensens selvbiografi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne kortfattede kommentaren er den foreløpig eneste kommentaren den tidligere statsministeren og Arbeiderparti-lederen er kommet med til boka «Gjør din plikt - krev din rett» av den tidligere LO-lederen.

Kommentaren er sendt på e-post fra Harlem Brundtlands pressetalsmann Jon Mørland. Harlem Brundtland oppholder seg for tiden i USA.

Hågensen skriver i sin selvbiografi at Gro deltok i en ryktespredning om at han hadde alkoholproblemer. Dessuten spekulerer Hågensen om årsakene til at hun overraskende trakk seg som partileder på Arbeiderparti-landsmøtet i 1992.

Den tidligere LO-lederen tror ikke at avgangen bare skyldtes sønnens selvmord. Misnøyen med Gro var ifølge Hågensen så stor på venstresiden at hun kanskje ikke hadde noe valg.

(NTB)

ORDKNAPP: Gro Harlem Brundtland kommentere ikke påstandene i Yngve Hågensens selvbiografi.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media