Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har sett Joe Biden «up close»

Etter at visepresidentfruen sa dette klarte ingen å holde seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er sluttspurt i den amerikanske presidentvalgkampen før amerikanerne går til urnene 6. november. Joe Biden er president Barack Obamas «running mate» og visepresident, og reiser selvsagt land og strand rundt for å sikre fire nye år i Det hvite hus for sjefen sin.

I den forbindelse var Joe Biden og kona Jill til stede på et arrangement på Dartmouth College i New Hampshire før helga, der visepresidenten ble introdusert av kvinnen han har vært gift med siden 1977.

Jills introduksjon, som etterhvert utviklet seg til utallige latterkuler, går nå sin seiersgang på nettet og beviser nok en gang at når man først har begynt «å tenke koffert», er det veldig vanskelig å slutte.

- Jeg har sett Joe «up close», startet Jill mens hun holdt hendene ut og nærmest målte.

- Når han kommer ... Jill Biden forsto raskt hvordan uttalelsen kunne tolkes etter at publikum begynte å fnise og følte behov for å forsikre alle om at det hun nettopp hadde sagt faktisk sto i manus. Visepresident Joe Biden fikk seg også ei latterkule, men det hele var bare begynnelsen på Jill Bidens tvetydige budskap.

- Jeg har sett hvordan hans optimisme, hans besluttsomhet og hans store, sterke hjerte driver ham (...) til å utgjøre en forskjell for andre mennesker, fortsatte Jill avbrutt av latter fra både henne selv, publikum og ektemannen som bare kunne trekke på skuldrene i bakgrunnen.

LATTERMILDT: Joe Biden kunne bare trekke på skuldrene og le da alt kona Jill sa ble tolket seksuelt.
LATTERMILDT: Joe Biden kunne bare trekke på skuldrene og le da alt kona Jill sa ble tolket seksuelt. Vis mer

Men Jill var ikke ferdig med introduksjonen. Først ville hun fortelle om stemmen til Joe Biden når han kommer.

- Jeg har hørt spenningen i stemmen hans når han kommer (...) og prater med med dem han har truffet.

Joe Biden kunne ikke annet enn å gi kona si en stor klem og fyre av noen blødmer foran studentene da han endelig fikk ordet, før han kunne prate om politikk.

Visepresidenten er forøvrig svært populær i USA og talen hans under demokratenes landsmøte tidligere i høst ble sett av hele 43,6 millioner mennesker, flere enn dem som så Barack Obama, ifølge Washington Post.

- Gikk ikke «helt ned» Den amerikanske storavisa trekker fram en liknende episode som studentene ved Darthmouth College var vitne til, der Barack Obama hadde hovedrollen.

Under en pengeinnsamling kommenterte Obama push up-konkurranse mellom Ellen DeGeneres og Michelle Obama og sa følgende:

HJERTELIG: Joe Biden giftet seg med Jill i 1977 etter at han på tragisk vis mistet sin første kone og datter i 1972. Nå er Jill hans beste støtte og de to er svært populære sammen.
HJERTELIG: Joe Biden giftet seg med Jill i 1977 etter at han på tragisk vis mistet sin første kone og datter i 1972. Nå er Jill hans beste støtte og de to er svært populære sammen. Vis mer

- Jeg vil takke min venn som aksepterer at vi erter henne litt etter at Michelle slo henne i armhevinger - men jeg mener å ha hørt at hun hevder Michelle ikke «gikk helt ned», sa Obama og la inn en pause.

- Det er i hvert fall hva jeg har hørt, men Michelle slår meg i armhevinger også, sa Obama til stor latter fra publikum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media