BA OM UNNSKYLDNING: En mann oppsøkte en frisørsalong og ba om unnskyldning for et innbrudd som skjedde for ni år siden. Foto: Google Maps/Facebook
BA OM UNNSKYLDNING: En mann oppsøkte en frisørsalong og ba om unnskyldning for et innbrudd som skjedde for ni år siden. Foto: Google Maps/FacebookVis mer

- Jeg har sonet straffen min og jeg skammer meg. Unnskyld!

Ni år etter innbruddet kom mannen til frisørsalongen og ba om unnskyldning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Med frisørsalongen full av både ansatte og kunder kom han inn døra for å ta oppgjør med fortida:

«Det er jeg som gjorde innbrudd hos dere det første året dere hadde åpent. Jeg trengte 50 spenn den gangen, så jeg knuste ruta deres, gjorde innbrudd og stjal fra dere. Men jeg har sonet straffen min, og jeg skammer meg. Unnskyld.»

- Stort av ham Det forteller daglig leder og frisør Else Marie Kasmer ved Apples and Diamonds frisørsalong i Tønsberg sentrum til Tønsberg Blad.

Kasmer bekrefter episoden overfor Dagbladet, og sier hun ikke har hørt om noe liknende.

- Vi ble veldig overrasket alle sammen. Jeg synes det var stort av ham, og mener det krever litt mot å komme inn og si det rett ut slik at alle hører det, sier Kasmer til Dagbladet.

Kasmer og de andre som var tilstede ble helt målløse av hendelsen.

- Alt stoppet litt opp, men jeg fikk mumlet «Tusen takk» før han dro, forteller hun.

Rom for tilgivelse Kasmer opplyser til Dagbladet at det skjedde flere innbrudd i 2006, og sier hun derfor ikke er helt sikker på hvilket innbrudd mannen som oppsøkte salongen snakket om.

Hun mener det nå må være rom for tilgivelse.

- Når han kom inn og sa at han trengte 50 spenn der og da, tenker jeg at han ikke har hatt det så enkelt i livet, sier Kasmer.

Siden salongen åpnet har hun hatt totalt fire innbrudd, skriver Tønsberg Blad. Kasmer opplyser at hun nå har installert en rekke sikkerhetstiltak, og at de ikke har hatt innbrudd på flere år.
 

OVERRASKET: Daglig leder og frisør Else Marie Kasmer ved Apples and Diamonds frisørsalong i Tønsberg sentrum ble overrasket da en mann kom og beklaget et ni år gammelt innbrudd. Foto: Privat
OVERRASKET: Daglig leder og frisør Else Marie Kasmer ved Apples and Diamonds frisørsalong i Tønsberg sentrum ble overrasket da en mann kom og beklaget et ni år gammelt innbrudd. Foto: Privat Vis mer