Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har vært en kjempeidiot

Fengselsbetjenten innrømmer å ha hatt seksuell omgang med en kvinnelig innsatt og gjort henne gravid. Men han nekter straffskyld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKIEN(Dagbladet.no):- Jeg har vært en kjempeidiot, sa tiltalte i Skien og Porsgrunn tingrett i formiddag.

Han hevder at den kvinnelig innsatte var pågående, og han nekter straffskyld for å ha utnyttet stillingen sin til å skaffe seg seksuell omgang.

- Flørting

- Jeg og den innsatte hadde en god og morsom tone. Det var en tiltrekning som gikk helt av skaftet, sa fengselsbetjenten i sin forklaring.

Han ble pågrepet i fjor høst, men først i den sjuende politiforklaringen innrømmet han de faktiske forholdene. Da slo politiet i bordet med sædprøver fra cella og DNA-test av fosteret.

Skylder på kvinnene

Han legger nærmest skylda på kvinnen for overgrepene han er tiltalt for.

- Det samme hadde skjedd om rollene var motsatt. Hun betjent og jeg innsatt, hevder han.

Bistandsadvokat Steinar Thomassen mener hans forklaring er \'ynkelig\' og tilpasset bevisene politiet etter hvert har kommet med.

TILSTO ETTER DNA-PRØVER: Den tiltalte fengselsbetjenten benektet lenge at han hadde hatt sex med en innsatt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling