- Jeg har verdier

Idar Vollvik ser lysere på livet etter nattens avtale med Christiania Securities.

UVANT: - Jeg har vært i en ubehagelig og uvant situasjon, sier Idar Vollvik til Dagbladet.no.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .
UVANT: - Jeg har vært i en ubehagelig og uvant situasjon, sier Idar Vollvik til Dagbladet.no. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet.no): 
- Jeg har vært i en ubehagelig og uvant situasjon. Det har skjedd flere ganger at jeg har vært teknisk konkurs som gründer tidligere, men jeg har alltid tjent penger og landet på begge beina. Denne gangen ble jeg begjært personlig konkurs, men heldigvis løste det seg i natt, sier Idar Vollvik til Dagbladet.no.

Han er fremdeles i Spania og regner med å få til en avklaring også med meglerhuset First Securities.

- Jeg har en betydelig gjeldspost til dem, men jeg har også verdier i flere selskaper og eiendommer. Det vil komme en statement når det gjelder First Securities når støvet har lagt seg etter saken med Christiania Securities, sier Vollvik.

Han bekrefter at han ikke eier den store eiendommen han og familien hans har som bosted i Puerto Banus utenfor Marbella.

- Jeg har på sett og vis et leieforhold her, men det er en personlig sak.

Under innspurten i forhandlingene med Christiania Securities fikk Idar Vollvik hjelp av en familie fra Vestlandet, som bor i Spania.

- De blir med i mitt nye selskap Ludo og har bistått meg for å få løst denne saken. De bor i Spania slik at dette har vært en praktisk grei måte å få det løst på. Jeg regner med at familiens navn vil bli gjort kjent om kort tid, kanskje allerede onsdag. Det er gode mennesker jeg har kjent lenge, sier Idar Vollvik til Dagbladet.no.