- Jeg hatet aldri John Carew

Riise sier Åge Hareide advarte han mot å fortsette med Baardsen som agent.

I RETTEN: John Arne Riise ankom sammen med Jan Kvalheim da rettsaken mellom Einar Baardsen og Riise startet opp igjen i Stavanger Tingrett i morges.  
Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
I RETTEN: John Arne Riise ankom sammen med Jan Kvalheim da rettsaken mellom Einar Baardsen og Riise startet opp igjen i Stavanger Tingrett i morges. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet.no): I forrige uke gikk Einar Baardsen hardt ut mot fotballspilleren. Han hevdet at Riise hadde et enormt behov for oppmerksomhet, at han ville blir kaptein på landslaget og hatet John Carew, som han mente sto i veien for det.

Dette avfeier John Arne Riise i dag.

- Jeg hatet aldri John Carew. Det var aldri snakk om skambanking, slik Baardsen har hevdet. Vi skværet opp samme kveld, John Carew og jeg. Vi satt på hotellrommet og pratet. Jeg ga ham en god klem, sier Riise. Han forteller at tidligere landslagssjef Åge Hareide var blant personene som grep inn og advarte Riise mot forholdet til Baardsen.

Enorme summerRettsaken dreier seg om penger. Einar Baardsen er tiltalt for grovt bedrageri, grovt underslag og for å ha lurt Riise for opp mot 37 millioner kroner. I likhet med i tidligere politiavhør, sliter Riise med å huske i retten. Aktor legger nå fram bilag for bilag for Riise, og avtale for avtale.

- Jeg husker ikke, svarer Riise. Han forklarer i retten at det var slik Baardsen og han jobbet. - Jeg stolte på Einar, sier Riise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer