Du leser nå Dagbladet Pluss
TREFFER HARDT: - Jeg tror det treffer mange muslimske menn hardt at kritikken kommer fra meg som er oppvokst i det somaliske miljøet, sier samfunnsdebattanten Shurika Hansen. Hun skriver bok om sin kamp for et bedre liv for innvandrerjenter i Norge. Foto: Gunnar Ringheim
TREFFER HARDT: - Jeg tror det treffer mange muslimske menn hardt at kritikken kommer fra meg som er oppvokst i det somaliske miljøet, sier samfunnsdebattanten Shurika Hansen. Hun skriver bok om sin kamp for et bedre liv for innvandrerjenter i Norge. Foto: Gunnar Ringheim Vis mer

- Jeg hetses av muslimske menn

Shurika Hansen (33) lever med trusler om represalier fordi hun nekter å tie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

12 år gammel flyktet hun til Norge fra Somalia og ble gjenforent med familien sin. Som ung kvinne brøt Shurika med miljøet hun vokste opp i. Nå er hun talsperson for organisasjonen Sekulær Allianse.

- Det gir meg en talerstol til å kritisere all kvinneundertrykking og religiøse dogmer, særlig islam, forteller Shurika Hansen.

Stemplet som rasist

Hun erkjenner at det koster å være samfunnsdebattant og blogger.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer