- Jeg holdt den døende Diana

- Jeg holdt den døende Diana i armene mine, sier Eric Petel (28). Han er etterforskernes nye vitne. Hvis Petel snakker sant, vil de såkalte paparazzi-fotografene bli fratatt all skyld for ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paparazzi-fotografene håper nå at etterforskerne tror på Petel sånn at de slipper å bli beskyldt for å ha drept Diana, Dodi og deres sjåfør i fjor, skriver Aftonbladet.

Petel hevder at han holdt den døende prinsessen i armene sine og at han var alene da han ringte politiet. Deretter skal han ha dratt til politistasjonen for å bli avhørt.

Ikke troverdig

Petel ble ikke trodd av etterforskerne da han ble avhørt i februar, men nå undersøkes det likevel om Petel faktisk snakker sant. Gjør han det, tyder mye på at sjåføren Henri Paul har skylda for ulykken, skrives det.

Petel forteller at han var ute og kjørte med motorsykkelen da han så Dianas store Mercedes suse avgårde i meget høy hastighet. Peter selv kjørte i samme retning i rundt 120-130 kilometer i timen.

- Et sekund etter krasjet bilen og prinsessen var alvorlig skadet, forteller Petel til avisen La Voix du Nord. Han sier også at han var eneste vitne til ulykken.