- Jeg hører at det er en fyr her som lurer på om vi er klare for OL

Mitt Romney blir slaktet i britisk media etter hans første dag i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske president-kandidaten Mitt Romney besøkte i går London. Det gikk ikke helt knirkefritt, i hvert fall ifølge britiske medier.

The Guardian skriver at Mitt Romney serverte Obama en potensiell gavepakke i presidentvalget da han han, på sin første diplomatiske tur utenlands i forbindelse med valgkampen, stilte spørsmål ved om London var klar for de olympiske lekene.

Bekymringer Noen timer før han skulle i et møte med den britiske statsministeren i Downing Street sa han til NBC at han hadde noen bekymringer vedrørende forberedelsene til OL.

- Historiene om det private sikkerhetsfirmaet som ikke hadde nok folk og meldingene om en mulig streik blant tollerne er naturlig nok ikke oppløftende. Det er viktig at det er på plass for å få til et vellykket OL, sa han til NBC.

- Det viktigste er selvfølgelig utøverne. Det er det OL handler om. Nummer to er de frivillige, de vil ha fantastiske frivillige her. Men nummer tre er folket i Storbritannia. Vil de komme sammen og feire de olympiske øyeblikkene? Det er noe vi ikke kan få svar på før lekene har startet, fortsatte han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer