- Jeg hørte et fryktelig spetakkel

Solfryd Tednes jobbet på taxisentralen i går natt. Hun mottok nødmeldingen og hørte hele opptrinnet direkte fra drosjeradioen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Da alarmen gikk ble jeg straks koblet opp til drosjens radio. Det var et fryktelig spetakkel. Jeg hørte rop og skrik og alt slags annet leven, forteller Solfryd Tednes. Hun ringte straks politiet og rapporterte forholdet samtidig som hun alarmerte alle de andre drosjene som var på jobb.

- Når en sjåfør slår alarm får vi straks opp et kart over det aktuelle området, med en nøyaktig markering av bilens posisjon. Jeg fortalte de andre på sentralen at det var problemer på Buseneset. En av kollegene mine kjente adressen og fortalte at vedkommende som hadde bestilt bilen ble ganske amper da han fikk beskjed om at det ikke var maxitaxier tilgjengelig.

- Dette gjorde situasjonen enda mer skremmende. Jeg var redd de hadde skadd sjåføren vår, og ringte ham på mobiltelefonen. Dessverre fikk jeg ikke snakke med ham fordi han ble forhørt av politiet da jeg ringte, avslutter Tednes.