Forteller om krokodilleangrep:

- Jeg hørte henne skrike

Georgia Laurie (28) forteller at hun og tvillingsøstera Melissa ble angrepet av en krokodille i Mexico, og at hun trodde at søstera døde i angrepet.

DRAMATISK: Tvillingsøstrene Melissa og Georgia skal ha havnet i en dramatisk kamp med en krokodille i Mexico. Foto: Privat / GoFoundMe
DRAMATISK: Tvillingsøstrene Melissa og Georgia skal ha havnet i en dramatisk kamp med en krokodille i Mexico. Foto: Privat / GoFoundMe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I starten av juni fortalte Hana Laurie at lillesøstrene hennes, Melissa og Georgia (28), ble angrepet av en krokodille under en guidet tur i Manialtepec Lagoon nær Puerto Escondido, som ligger omkring 72 mil fra hovedstaden Mexico City.

Nå forteller Georgia om angrepet i et intervju med BBC, som gjengis av The Guardian. Hun sier at hun trodde at søstera Melissa var død da hun ble dratt under vann av krokodillen.

- Jeg hørte henne (Melissa journ.anm.) skrike og så at hun ble dratt under vann av krokodillen. Da jeg ropte navnet hennes uten at hun svarte, gikk det opp for meg at hun virkelig var i trøbbel, forteller Georgia til BBC.

Dramatisk historie

Georgia og Melissa er tvillingsøstre, og kommer fra Berkshire i England. Søstrene har reist sammen i Mexico, hvor de blant annet har dykket og drevet med frivillighetsarbeid.

- Adrenalinet tok over. Deretter så jeg kroppen hennes flyte i vannet, og tenkte: «Hun lever ikke lenger». Så tok jeg tak i kroppen hennes, trakk den mot meg og lot henne hvile på brystet mitt. Hun var blå, og jeg forsøkte å gjenopplive henne, men krokodillen fulgte etter oss, så jeg slo til den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer