- Jeg jobber nå med redegjørelsen

Ramin-Osmundsen lover svar på alle spørsmål om barneombudet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):  Elleve minutter over halv tolv kom barne- og likestillingsminister Manuela Ramin-Osmundsen ut av regjeringsbilen som kjørte henne til Stortinget.

- Jeg ser at det kommer mange spørsmål nå. Jeg jobber nå med redegjørelsen, den fullstendige redegjørelsen, til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomitte, og jeg kommer til å svare på alle spørsmål etter at jeg har levert den til kontrollkomitteen, sier en smilende Ramin-Osmundsen til Dagbladet.no.

- Føler du full tillit fra statsministeren?

- Jeg har ikke ytterligere kommentarer.

Statsråden er i Stortinget for å svare på spørsmål fra May-Helen Molvær Grimstad (KrF) om innsatsen for barn utsatt for vold, overgrep og omsorgssvikt.

Det er ikke klart om hun der vil si noe om bråket rundt ansettelsen av barneombudet Ida Hjort Kraby i spørretimen i dag. 

Omstridt utnevnelse

For en knapp uke siden ble det kjent at Reidar Hjermann ikke fikk fortsette i stillingen som barneombud, men at Ida Hjort Kraby fikk jobben. Siden har det kommet fram stadig nye historier om personlige forbindelser mellom statsråden og det nye ombudet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer