- Jeg kalte Farah en jævla gris

Trodde Ali Farah tisset med vilje.

SOFIENBERGPARKEN 6. AUGUST 2007 Da Ali Farah ble forlatt av ambulansen ble det en av årets største mediesaker. Begge de to ambulansearbeiderne er fortsatt sykmeldte. Til høyre Erik Schjenken, som nå møter i retten fordi han nektet å godta forelegget. Kollegaen har godtatt sin bot. Foto: CAROLINE DREVFELIN
SOFIENBERGPARKEN 6. AUGUST 2007 Da Ali Farah ble forlatt av ambulansen ble det en av årets største mediesaker. Begge de to ambulansearbeiderne er fortsatt sykmeldte. Til høyre Erik Schjenken, som nå møter i retten fordi han nektet å godta forelegget. Kollegaen har godtatt sin bot. Foto: CAROLINE DREVFELIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag fikk retten høre forklaringen til den andre ambulansesjåføren som var med i ambulansen som forlot Ali Farah i Sofinebergparken i fjor sommer. Han er sykmeldt og møtte derfor ikke i retten, men hans politiforklaringer ble i stede lest opp.

Mandag møtte ambulansesjåfør Erik Schjenken i Oslo tingrett, fordi han nektet å godta et forelegg for å ha forlatt en skadd Ali Farah i Sofienbergparken i fjor sommer.

Shcjenken har ikke vedtatt forelegget, fordi han ikke mener han handlet utilbørlig.

Forelegget på 6000 kroner er utstedt av Spesialenheten for politisaker, som konkluderer med at de to ambulansesjåførene oppførte seg utilbørlig, arrogant, avvisende og krenkende. Schjenken nektet å godta boten, fordi han mener den er feilaktig.

Godtok botenDen andre ambulansesjåføren godtok den samme boten. - Han erkjente ikke straffskyld, men valgte å vedta forelegget for å få en ende på saken. Det at saken aldri får noen slutt, er en ekstra påkjenning for ham, sier den andre ambulansesjåførens advokat, Nils Ole Bay, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer