- Jeg kan ikke tro at det er sant

Barnas mormor sier at dattera hennes ikke har holdt barna innesperret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Historien om de tre kvinnene, som nå er voksne, og som angivelig er blitt holdt skjult i ulike leiligheter av sin mor i minst ti år, ryster Sverige.

Kvinnen ble pågrepet natt til torsdag.

- Elsker barna Det hele skal ha kommet til overflaten da et av barna kom ut og ba om hjelp til å kontakte politiet. Mora skal da ha forsøkt å dra barnet inn igjen.

Hennes mor, barnas mormor, forteller nå i et intervju med Expressen at hun ikke kunne tro det var sant da hun hørte om datteras pågripelse.

- Hun elsker barna sine mer enn noe annet. Hun skrev et brev der hun sa at hun elsker dem så mye, og at hun vil gi dem alt, sier hun.

Omsorgstvist Barnas mormor benekter at dattera har låst dem inne, men forteller at dattera har flyttet mye for å beskytte barna mot de to yngstes far etter en omsorgstvist. Hun trekker også fram dårlig økonomi som en årsak til flyttingene.

- De har bodd sammen, men de har ikke vært innelåst. De har flyttet rundt for å riste ham av seg. Derimot kan jeg si at de ikke har hatt så mye sosialt liv.

Mormoren sier at det var barnemoras advokat som under omsorgstvisten sa at hun skulle ta med seg barna og forsvinne. Hun forteller også at barna har hatt mobiltelefoner og at de har tatt noen kurs. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.