«Jeg kan se for meg at denne saken ikke blir oppklart»

I dag er det 15 år siden Tina Jørgensen forsvant fra Stavanger sentrum. Det uoppklarte drapet har hengt over politiet siden. Selv om fire menn nå er pågrepet og siktet, holder politimesteren fortsatt alle muligheter åpne.

FULL ETTERFORSKNING: Rogaland-politiet har siden i sommer brukt store ressurser på Tina-saken. Den nye etterforskningen har vært et gjennombrudd, og oppmerksomheten rundt saken har blitt enorm etter at politiet i forrige uke pågrep fire menn. Dagbladet møtte politimester Hans Vik på kontoret i går. Han er klar på at saken ennå ikke er oppklart.
FULL ETTERFORSKNING: Rogaland-politiet har siden i sommer brukt store ressurser på Tina-saken. Den nye etterforskningen har vært et gjennombrudd, og oppmerksomheten rundt saken har blitt enorm etter at politiet i forrige uke pågrep fire menn. Dagbladet møtte politimester Hans Vik på kontoret i går. Han er klar på at saken ennå ikke er oppklart. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): - Jeg er ikke naiv. Jeg kan fortsatt se for meg at denne saken ikke blir oppklart, sier politimester Hans Vik i Rogaland til Dagbladet.

For ei uke siden gikk politiet til det som ifølge Dagbladets kilder var en nøye planlagt aksjon. Først ble en 36-åring fra Lyngdal pågrepet og siktet onsdag, før politiet dagen etter pågrep og siktet ytterligere tre menn for drapet på Tina Jørgensen (20) i 2000.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.