FULL ETTERFORSKNING: Rogaland-politiet har siden i sommer brukt store ressurser på Tina-saken. Den nye etterforskningen har vært et gjennombrudd, og oppmerksomheten rundt saken har blitt enorm etter at politiet i forrige uke pågrep fire menn. Dagbladet møtte politimester Hans Vik på kontoret i går. Han er klar på at saken ennå ikke er oppklart.
FULL ETTERFORSKNING: Rogaland-politiet har siden i sommer brukt store ressurser på Tina-saken. Den nye etterforskningen har vært et gjennombrudd, og oppmerksomheten rundt saken har blitt enorm etter at politiet i forrige uke pågrep fire menn. Dagbladet møtte politimester Hans Vik på kontoret i går. Han er klar på at saken ennå ikke er oppklart.Vis mer

«Jeg kan se for meg at denne saken ikke blir oppklart»

I dag er det 15 år siden Tina Jørgensen forsvant fra Stavanger sentrum. Det uoppklarte drapet har hengt over politiet siden. Selv om fire menn nå er pågrepet og siktet, holder politimesteren fortsatt alle muligheter åpne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

STAVANGER (Dagbladet): - Jeg er ikke naiv. Jeg kan fortsatt se for meg at denne saken ikke blir oppklart, sier politimester Hans Vik i Rogaland til Dagbladet.

For ei uke siden gikk politiet til det som ifølge Dagbladets kilder var en nøye planlagt aksjon. Først ble en 36-åring fra Lyngdal pågrepet og siktet onsdag, før politiet dagen etter pågrep og siktet ytterligere tre menn for drapet på Tina Jørgensen (20) i 2000.

15 år siden i dag

I dag er det nøyaktig 15 år siden den siste sikre observasjonen av Tina Jørgensen ble gjort utenfor Burger King i Stavanger sentrum rundt klokka 02 natt til søndag 24 september.

Samme ettermiddag ble hun meldt savnet, og en enorm leteaksjon med frivillige og politi ble satt i gang. Da politiet 26. oktober samme år undersøkte et hjemmeran, kom de tilfeldigvis over den døde i en kum ved Bore kirke på Jæren, omkring tre mil unna sentrum.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn