Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kan være datteren din

I 1986 forsvant Shannon (6) da hun lekte. Faren mistet munn og mæle da telefonen ringte i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnestemmen i andre enden av linja kom med beskjeden han har ventet på i nesten 17 år.

- Jeg kan være datteren din, sa hun.

William Sherrill ble stående stum med telefonen i handa.

Lette uten resultat

- I hodet mitt hadde jeg spørsmål som jeg ville stille, men da jeg hørte henne på telefonen, ble hjernen min helt tom, forteller han til nyhetsbyrået AP.

Politiet bekrefter at de har gjenopptatt forsvinnings-saken, og at de står foran et «kritisk gjennombrudd».

5. oktober 1986 lekte 6-årige Shannon Marie Sherrill utenfor morens trailerhjem i Indiana. Det var det siste de så til henne. Flere hundre tjenestemenn og frivillige lette etter jentungen uten å finne et eneste spor. I dag vil hun være 22 år.

Skilte foreldre

Kvinnen som kontaktet William Sherrill skal ha bodd i Virginia Beach-området, og det lokale politiet jobber med å sjekke navn og adresser hun har oppgitt. Politiet vil ikke fortelle hva kvinnen har fortalt om forsvinningen og oppveksten. De venter nå på svaret fra DNA-testen for å finne ut om hun virkelig er Shannon Marie Sherrill.

Før hun kontaktet den mulige faren, ringte hun moren, Dorothy Sherrill, som fortsatt bor i området hvor 6-åringen forsvant.

<B>FORSVANT FRA LEKEPLASSEN: Shannon Marie Sherrill har vært sporløst forsvunnet siden 1986.<br><B>Les mer om henne på <a href='http://www.missingkids.com/missingkids/servlet/PubCaseSearchServlet?act=viewChildDetail&caseNum=601901&orgPrefix=NCMC&seqNum=1&caseLang=en_US&searchLang=en_US'>missingkids.com</a></B>