- Jeg kjemper for å overleve. Jeg ser på meg selv som en budbringer

Donald Trump gjenforent med Fox-profilen Megyn Kelly.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Megyn Kelly (45) er en av de store journaliststjerne til den konservative nyhetskanalen Fox News. Siden i fjor har den republikanske presidentkandidaten Donald Trump gått til voldsomme angrep mot henne etter at hun stilte ham kritiske spørsmål.

Nå er de to forsonte igjen, og forventningene er store når Trump tirsdag kveld amerikansk tid stiller til et nytt intervju med henne.

- Blod fra hennes «wherever» Den kontroversielle presidentkandidaten er kjent for sinne drøye og høylytte utspill. Angrepene mot Kelly toppet seg da Trump under et intervju med CNN i fjor, antydet at journalisten  menstruerte da hun stilte ham kritiske spørsmål ham.

- Du kunne se at det kom blod ut av øynene hennes. Blod kom ut av hennes «wherever», sa Trump til CNN.

Siden har Trump kommet med en rekke stikk mot henne særlig på Twitter. Blant annet kalt han henne «syk» og «den mest overvurderte personen på TV». Han oppfordret også tilhengere til å boikotte programmet hennes, og han trakk seg fra en av debattene til Fox News fordi hun var moderator, og Trump mente hun ikke hadde behandlet ham rettferdig.

Kelly har på sin side hele tida unnlatt å si stort om angrepene fra Trump.

Intervjuet er allerede spilt inn og deler av det er offentliggjort. Mange anklager Trump for å ha et oppblåst selvbilde, men i intervjuet gjør Trump det klart at han ikke ser på seg selv som en mektig mann.

- Jeg ser meg selv som en person som kjemper for å overleve. Det er alt. Og jeg ser virkelig meg selv som en budbringer. Det er en massiv ting som foregår. Det er millioner av folk som føler seg fremmedgjort fra dette landet, sier Trump.

- Ikke mobbet Mandag promoverte Kelly intervjuet både på sin egen kanal Fox News og i programmet «Good Morning America» på ABC. I et av klippene fra det forhåndsinnspilte intervjuet spør Kelly Trump om mobbing og anklager ham for å ha mobbet henne.

- De fleste barn mellom seks og 16 er blitt mobbet. Ble du noensinne mobbet? spør Kelly.

- Nei, det ble jeg ikke. Men jeg har sett mobbing. Og mobbing trenger ikke bare å skjenår du er barn. Det kan skje når du er 55 år gammel, svarer Trump.

- Det kan skje når du er 45 år, skyter Kelly, som selv er 45 år, inn og smiler.

Trump svarer med et steinansikt.

- Du vet, det skjer, ikke sant. Du må bli ferdig med det. Slå tilbake. Gjør alt du må gjøre, sier presidentkandidaten.

Trump mener selv at de mange kontroversielle kommentarene han har kommet med det siste året, som kan oppfattes som mobbing, rett og slett er ham selv som forsvarer seg.

- Jeg har sagt gjennom hele valgkampen at jeg er en som slår tilbake. Jeg svarer. Og noen ganger svarer jeg ganger ti. I praktiskt talt alle sakene har jeg svart på noe de gjorde mot meg, sier Trump.

- Sjokkerende Kelly forteller til «Good Morning America» at hun mener intervjuet viser en ny side av Trump.

- Jeg tror du vil se ham slik du ikke har sett ham før. Det var fascinerende å gjøre intervjuet fordi det var første gang noensinne vi diskuterte det som skjedde mellom oss. Det inneholder noen spente og kontroversielle øyeblikk. Tonen var hyggelig, men det er noen øyeblikk folk vil oppleve som ubehagelige, sier Kelly.

I forrige uke fortalte journalisten til People Magazine om hvordan hun opplevde alle angrepene fra Trump.

- Jeg ville bare at det skulle stoppe. Du kom deg forbi en hendelse, og så begynte det på nytt igjen. Det var virkelig sjokkerende, sier hun til bladet.