- Jeg kjenner igjen ringen

En mann fra Østlandet kjøpte i mars i år massasje av en thaikvinne som bar en ring lik den som ble funnet på den drepte kvinnen i Hobøl. Kvinnen kan ha vært den forsvunne «Meo».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Massasjekunden møtte den thailandske kvinnen på det samme instituttet som «Meo» arbeidet ved. Kvinnen oppga et alias-navn til kunden som stemmer overens med ett av «Meos» alias-navn.

Mannen, som kommer fra Østlandet, kontaktet Dagbladet etter å ha lest om likfunnet i Hobøl. Han dro kjensel på ringen, og tror i dag at det var den drepte kvinnen som ga ham massasje i mars i år. Flere av detaljene i massasjekundens historie er sammenfallende med opplysningene om den forsvunne thailandske kvinnen «Meo».

Førte dagbok

- Jeg la merke til kvinnens ring fordi den var så spesiell, sier massasjekunden. Han var i Oslo etter å ha vært utenbys i lengre tid. Mannen oppsøkte flere massasjeinstitutter om kvelden 21. mars i år.

Han noterte ned både pris og navnet på damene i sin 7. sans. - Jeg fører dagbok, sier han. I dagboka står navnet på flere massasjesteder. Under ett konkret navn, står et av arbeidsnavnene til «Meo» - Tanya - skrevet ned.

- Kvinnen forklarte meg at hun hadde fått ringen i gave av en mann. Og jeg la merke til at hun ikke tok den av under massasjen. Hun bare snudde den rundt på fingeren, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer