Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kjenner igjen ringen

En mann fra Østlandet kjøpte i mars i år massasje av en thaikvinne som bar en ring lik den som ble funnet på den drepte kvinnen i Hobøl. Kvinnen kan ha vært den forsvunne «Meo».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Massasjekunden møtte den thailandske kvinnen på det samme instituttet som «Meo» arbeidet ved. Kvinnen oppga et alias-navn til kunden som stemmer overens med ett av «Meos» alias-navn.

Mannen, som kommer fra Østlandet, kontaktet Dagbladet etter å ha lest om likfunnet i Hobøl. Han dro kjensel på ringen, og tror i dag at det var den drepte kvinnen som ga ham massasje i mars i år.
Flere av detaljene i massasjekundens historie er sammenfallende med opplysningene om den forsvunne thailandske kvinnen «Meo».

Førte dagbok

- Jeg la merke til kvinnens ring fordi den var så spesiell, sier massasjekunden.
Han var i Oslo etter å ha vært utenbys i lengre tid. Mannen oppsøkte flere massasjeinstitutter om kvelden 21. mars i år.

Han noterte ned både pris og navnet på damene i sin 7. sans.
- Jeg fører dagbok, sier han.
I dagboka står navnet på flere massasjesteder. Under ett konkret navn, står et av arbeidsnavnene til «Meo» - Tanya - skrevet ned.

- Kvinnen forklarte meg at hun hadde fått ringen i gave av en mann. Og jeg la merke til at hun ikke tok den av under massasjen. Hun bare snudde den rundt på fingeren, sier han.

- Kvinnen sa at hun ikke fikk ringen av fingeren. At fingeren rett og slett var blitt for tykk, sier massasjekunden.

Ringte kvinnen

Mannen forsøkte å ringe thaikvinnen flere ganger etter besøket i Oslo. Men han fikk alltid svar fra en mann. Han sa at uten personlig oppmøte med penger, var det ikke mulig å få kontakt med henne.

Massasjekunden noterte også ned telefonnummeret i sin 7. sans - dette nummeret går til en av Telenors minilinker, og kan ikke etterspores.
Dagbladet har forsøkt å ringe nummeret, men har ikke fått svar.

Før mannen forlot thaikvinnen ba han henne skrive navnet sitt i dagboka. Kvinnen skrev navnet på thai.

Dagbladet har fått tolket skriften, og navnet samsvarer med ett av «Meos» alias-navn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling