Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg klarer ikke å se på ham som et menneske. For meg er han et monster

TV-danseren skiftet raskt personlighet, mener tiltaltes (37) ekssamboer.

- MONSTER: Den tiltalte 37-åringen nekter straffskyld for voldtekter og mishandling av sin eks-samboer. Hun beskriver et forhold preget av vold, redsel og hyppige voldtekter. Foto: Hans Arne Vedlog
- MONSTER: Den tiltalte 37-åringen nekter straffskyld for voldtekter og mishandling av sin eks-samboer. Hun beskriver et forhold preget av vold, redsel og hyppige voldtekter. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tidligere samboer av den 37 år gamle TV-danseren forklarer seg om gjentatte overgrep og mishandling over flere måneder i Oslo tingrett i dag.

37-åringen nekter straffskyld.

- Jeg klarer ikke å se på ham som et menneske. For meg er han et monster. På grunn av måten han ser på kvinner på og hvordan han behandler mennesker på. Han gjør alt for å tråkke ned andre, sier hun.

Voldsmareritt Tidligere i dag beskrev hun et voldsmareritt som skal ha vært begått av tiltalte. Han skal ha slått henne i veggen, sparket og slått og truet henne.

Ved en anledning da han skal ha vært sint på henne, fylte han et badekar med det hun beskriver som kokvarmt vann og ba henne sette seg i oppi.

- Der måtte jeg sitte i ti minutter. Han holdt vakt og presset meg ned da hun forsøkte å stå opp. Det var veldig smertefullt, sier hun.

Etter en lunsjpause har retten beveget seg over til å be henne forklare seg om voldtektene han er tiltalt for.

- Monster Hun beskriver en veldig autoritær partner mens de var sammen.

- Jeg forsøkte å si nei, men jeg ga ofte opp og lot han bli ferdig, sier hun.

Hun sier hun ofte skrek og gråt.

- Hvis jeg skrek og gråt, bare fortsatte han. Etterpå ville han ha bekreftelse på at det hadde vært et samtykke, men jeg protesterte. Selv om man er i et forhold kan man ikke holde på sånn. Et nei er et nei, sier hun.

Hun mener han ofte skiftet totalt personlighet.

- Han kunne bli veldig hissig og snøftet som en okse. Han virket å bli opphisset av at jeg sa nei, sier kvinnen, som mener at tiltalte bare et fåtall ganger godtok et nei.

- Jeg klarer ikke å se på han som et menneske. For meg er han et monster. På grunn av måten han ser på kvinner på og hvordan han behandler mennesker på. Han gjør alt for å tråkke ned andre, sier hun.

Hadde du noe frisoner? spør aktor, statsadvokat Guro Hansson Bull den fornærmede.

- Nei, men da vi hadde besøk var det bedre. Ellers forsøkte jeg å holde meg opptatt for å unngå ham, sier hun.

Tiltalte nekter straffskyld. Han skal etter planen forklare seg om samboerskapet med kvinnen senere i dag.

NEKTER STRAFFSKYLD: TV-danseren (37). Foto: Dagbladet
NEKTER STRAFFSKYLD: TV-danseren (37). Foto: Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media