- Jeg klarer ikke å tenke på det. Hva kan man tenke?

Moren til den trippeldrapssiktede 38-åringen forteller om tre tunge år med sønnens psykiske problemer.

LEIEBOER: Etter en periode der 38-åringen ser ut til å ha blitt stadig sykere, gikk han natt til i går opp trappa fra sin egen leilighet og drepte tre personer i andre etasje med kniv mens ofrene sov.  Foto: BJØRN LANGSEM
LEIEBOER: Etter en periode der 38-åringen ser ut til å ha blitt stadig sykere, gikk han natt til i går opp trappa fra sin egen leilighet og drepte tre personer i andre etasje med kniv mens ofrene sov. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Det er uvirkelig egentlig, jeg klarer ikke å tenke på det. Hva kan man tenke? Det er helt forferdelig at han trolig har drept tre mennesker, sier kvinnen i 60-åra til Dagbladet.no.

I går kveld ble hun stadig mer urolig for at det kunne være sønnen hennes som var pågrepet for trippeldrapet i Tromsø. Så ringte en annen nær slektning som hadde fått bekreftet navnet og dermed morens verste mistanker.

Familien føler nå rykteflommen på hjemstedet på kroppen og synes det er tungt å følge mediedeknignen av trippeldrapet, men ønsker å nyansere bildet av siktede.

LES OGSÅ: Flyttet til Tromsø for å få hjelp

- Sa de var hyggelige folkEtter han flyttet inn i huset i Tromsø i fjor høst, har den nå  trippeldrapssiktede 38-åringen ifølge moren uttalt seg positivt om samboerparet som var huseiere og bodde i etasjen over ham. Hun kan ikke se for seg noen grunner til at han skulle ønske å ta livet av dem.

-  Han har sagt til meg at han syntes de var hyggelige folk. Jeg vet ikke hva som kom over ham. Men det skjer jo plutselig når man har slike problemer som han hadde, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer