Mor siktet for drap og drapsforsøk i Tromsø

- Jeg klarte ikke sove. Jeg gråt så mye

Han fulgte faren til barna rammet av tragedien i Tromsø til flyplassen i dag tidlig. For han og resten av familievennene i Tromsø er det som har skjedd uforståelig.

VENN AV FAMILIEN: Ahmad Idris har vært i kontakt med faren til de tre jentene i Tromsø. Video: Christian Wehus. Reporter: Trym Mogen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): Tårene presser på. Det siste døgnet har vært utmattende for Ahmad Idris og venner av familien som er rammet av familietragedien i Tromsø.

Ei mor i 20-åra er siktet for drap og drapsforsøk etter at fire personer ble funnet livløse i vannet i Tromsø i går.

Mora og hennes seks år gamle datter ble erklært døde i går kveld. De to yngste søsknene på fire og ett og et halvt år behandles for livstruende skader på Rikshospitalet.

Sjokk og sorg

Faren, som har status som vitne i saken, fløy tidlig tirsdag morgen til Oslo for å være med barna som kjemper for livet.

Familien kom opprinnelig fra Sudan. Faren og hele det sudanske miljøet er i sjokk og sorg.

- Da jeg fikk beskjeden i går var det veldig tungt og trist. Jeg klarte ikke sove. Jeg gråt så mye. Som de andre også gjorde. Kvinner, barn og menn som bor her gråt. Vi har fått meldinger fra folk som bor over hele landet, sier familievennen Ahmad Idris.

- Overraskende

Flere venner av faren var i går med ham på Universitetssykehuset i Nord-Norge. I dag fulgte flere ham til flyplassen da han skulle ta den tunge reisen til Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer