- Jeg kom inn til mitt livs største sjokk

Venninnen til Roger Gundersens enke hevder enka (55) satte overdose på mannen da han sov.

VENNINNEN VITNER: Venninnen til Roger Gundersens enke vitner i Nordre Vestfold tingrett i dag. Foto: Torbjørn Berg
VENNINNEN VITNER: Venninnen til Roger Gundersens enke vitner i Nordre Vestfold tingrett i dag. Foto: Torbjørn Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HORTEN (Dagbladet): Venninnen til Roger Gundersens enke (55) forklarte seg i Nordre Vestfold tingrett i dag. Det var denne venninnen som først varslet politiet om enkas medvirkning til Roger Gundersens overdose.

Den natten Gundersen døde ringte den nå tiltalte enka venninnen og sa at hun måtte komme hjem til dem. Venninnen fortalte i retten i dag at hun gikk inn til sitt livs sjokk.

 - Da jeg kom inn døra så ba hun meg komme inn i stua og sette meg. Hun sa at Roger lå død oppe på soverommet. På det tidspunktet skjønte jeg ingen ting. Hun var helt rolig og samlet i den situasjonen, sa venninnen.

- Sov i heroinrus - Det hun sa var at det var meningen at de to skulle ta livet av seg sammen den kvelden. De skulle først gå opp å sette hver sin sprøyte med heroin, men uten at de skulle dø av den. Nede sto det champagne og glass. Det var meningen at de skulle drikke denne champagnen før de skulle gjøre det sammen.

Enka skal ha fortalt venninnen at hun satt en sprøyte på ektemannen mens han sov i heroinrus.

- Hun fortalte at hun flere ganger at hun hadde satt en sprøyte på Roger fordi han allerede hadde sovnet av den første. Hun hadde gjort dette for at han skulle slippe å være våken da han døde, for han skulle gjort det likevel, fortalte venninnen i retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer