- Jeg kom over en bakketopp, og så var veien borte

Elektrikeren Bjørn Volden (62) hoppet med bilen over brua som flommen tok.

BRUA FORSVANT: Vannet har trolig gravd vekk massen rundt brukarene og forårsaket kollapsen. MMS-foto: Reidar Lundestad
BRUA FORSVANT: Vannet har trolig gravd vekk massen rundt brukarene og forårsaket kollapsen. MMS-foto: Reidar Lundestad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): 30 innbyggere i Susendal i Hattfjelldal i Nordland ble i dag isolert etter at to elver gikk over sine bredder og tok veien og ei bru. Elektrikeren Bjørn Volden var på vei inn i det flomrammede området for å hjelpe til i dag tidlig, da han plutselig fikk seg en høyst ufrivillig luftetur.

- Jeg skulle dit for å koble opp et aggregat hos noen som hadde mistet strømmen. Jeg kom over en bakketopp og så var veien borte, sier Volden til Dagbladet.no.

Brua på fylkesveien hadde kollapsa. Veien var borte.- Det gikk fort. Jeg rakk så vidt å ha foten på bremsen før jeg gikk utfor, sier han. - Spratt oppVolden føk over elva i Toyota Hiace-en.

- På motsatt side lå litt av brudekket på skrå. Jeg traff det med forhjulene og spratt opp og ble kasta opp på kanten av det andre brukaret, sier Volden til Dagbladet.no.Elektrikeren fikk seg en hard smell i ryggen da forhjulene traff brurestene. Han er nå på sykehus, og skal opereres i løpet av kvelden.- Jeg har fått beskjed om at jeg røket en virvel i ryggen. Jeg fikk voldsomt vondt y ryggen med en gang, men nå går det forbausende bra, sier han.- Hva tenkte du da du kjørte over?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer