- Jeg la ut den døde babyen i skogen

Den 13-år gamle sønnen til kvinnen som drepte to barn, la selv ut den døde babyen i skogen. Hemmeligheten i fryseboksen var for tung.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver Aftonbladet.

Fødte alene

Guttens mamma (31) har innrømmet at hun har

tatt livet av to av sine barn

da de var helt nyfødte. Hun er usikker tidspunktene, men det første barnet ble drept for fem-seks år siden, mens den neste babyen ble drept for rundt to år siden.

Kvinnen har fortalt til politiet at hun fødte barna alene på soverommet. Hun tok livet av dem rett etter fødselen. Ingen rundt henne hadde forstått at kvinnen var gravid.

Kvinnen blir nå undersøkt for å se om hun er tilregnelig.

Fra før har kvinnen to barn: En 13 år gammel gutt som har bodd sammen med moren og en 11 år gammel jente som bor sammen med sin far. Kvinnen hadde fortalt til jentas far at hun ikke ville ha jenta.

La ut død bror i skogen

1.mai ble det ene barnet funnet i skogen. Nå viser det seg at det var kvinnens 13 år gamle sønn som bar det døde barnet ut i skogen og la det fra seg.

Gutten pakket inn barnet i håndklær som han tok på jobben til mormoren. Deretter la han barnet i en kartong. Kartongen satte han fra seg på granbar i skogen, skriver Aftonbladet.

Politiet sier til den svenske avisa at det kan ha vært et rop om hjelp. Han skal ha hatt det tøft på skolen og har måttet gå om igjen en klasse. Til politiet sier gutten at han har visst om hemmeligheten i fryseboksen en stund.

Gutten var med da barnet ble funnet i skogen. Moren reagerte svært sterkt på funnet og snakket om det til naboene. Men ingen ante at det kunne være hennes eget barn.

MAMMA:</B> Kvinnen har født fire barn, men bodde bare sammen med sønnen. To av barna har hun innrømmet at hun drepte.
TRAGEDIEN:</B> I denne leiligheten skjedde drapene. Naboene hadde ingen mistanker til at det var noe spesielt med kvinnen.