- Jeg ligger og gråter, mens andre i familien ikke klarer å gråte

Familien til savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne håper på det beste, men er forberedt på det verste.

TUNGE DAGER: Astrid Giskegjerde er tante til den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne. - En uavklart sak vil være det verste, sier hun. Foto: Erling Slyngstad Hægeland / Dagbladet
TUNGE DAGER: Astrid Giskegjerde er tante til den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne. - En uavklart sak vil være det verste, sier hun. Foto: Erling Slyngstad Hægeland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Sigrid og kusinen kom og besøkte meg på sykehuset på fredag. Det var veldig hyggelig og rørende at to 16-åringer tok seg tid til å komme bort. Det var sist jeg snakket med henne, sier Astrid Giskegjerde.

Hun er tanta til savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne. Dagbladet møter henne på Østensjø skole etter nok en samling med flere hundre frivillige som skal ut og søke etter 16-åringen.

- Det sier litt om Sigrid som person, sier Astrid.

Mafia-tur Det er nå over fire dager siden Sigrid ble meldt savnet. Natt til søndag var hun på vei hjem til Axel Brinchs vei på Østensjø, etter å ha vært på besøk hos en venninne.

Men på veien forsvant Sigrid. De eneste sporene etter henne var en sokk, skoene og mobiltelefonen som ble funnet utenfor Østensjø Kanvas-barnehage.

Nabolaget er kjent for Sigrid. Hun er født og oppvokst på Østensjø, der hun har bodd hele livet sammen med mor, far og lillesøster på 12. Sigrid har nettopp fullført ungdomsskolen og skal begynne på Hartvig Nissen, en videregående skole på Briskeby i Oslo.

I vår og sommer har hun vært på ferie en rekke steder: Først i Egypt med bestevenninnen, så en tur til Praha med innebandy-laget, og til slutt en tur til Sicilia med familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer