- Jeg liker å rise henne

Republikansk politiker visste ikke at mikrofonen stod på da han skrøt av affærene sine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): En republikansk politiker som har vært særlig oppatt av familieverdier og moral har gått av etter å ha skrytt av sine seksuelle erobringer, melder Associated Press.

Mike Duvall (54) gikk av onsdag etter at en video kom for dagen hvor han forteller en annen politiker om affærer med to lobbyister.

Her avslører han blant annet at en av kvinnene går med utfordrende undertøy og liker å få ris på rumpa, og at han hadde et forhold til begge to samtidig.

Nekter for utroskapI dag torsdag nektet Duvall, som er gift og har to barn, for å ha vært utro, og bedyrer at hans eneste gale handling var å fortelle upassende skrøner.- Avgjørelsen om å gå av er på ingen måte en innrømmelse av at jeg hadde en eller flere affærer, sa Duvall i dag.

- Jeg fortalte upassende historier, og angrer på språket og ordene jeg brukte. Mediestormen dette resulterte i har hindret kollegene mine i å gjøre jobben sin, og jeg går av i håp om at de da får gjort det de skal, sier Duvall på hjemmesiden sin.

Mikrofonen var påDuvall fortalte om affærene til kollega Jeff Miller under en pause på et komitémøte, og visste ikke at mikrofonene på pultene stod på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.