- Jeg liker henne ikke

Bjarne Håkon Hanssen om Gerd-Liv Valla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Avtroppende helse- og omsorgsminister, Bjarne Håkon Hanssen (Ap), spisser tungen når han nå snakker om striden med Gerd-Liv Valla.
- Jeg liker henne ikke, sier han.

I dag ble det kjent at Hanssen legger opp som toppolitiker, og frivillig gir fra seg statsrådsposten som helse- og omsorgsminister.

I den anledning avga Hanssen et intervju med NRK hvor han fikk luftet sine innerste tanker om blant annet tidligere LO-leder Gerd-Liv Valla.

- Jeg liker henne ikke. Jeg synes hun både har feil vurderinger, og hun oppfører seg på en måte som jeg ikke setter pris på, svarte Hanssen da han fikk spørsmål om sitt personlige forhold til Valla etter sykelønnsstriden for tre år siden.

Krangelen startet da regjeringen i september 2006 foreslo at arbeidsgiverne skulle ha et medfinansieringsansvar for sykepenger i hele sykepengeperioden.

- Om Bjarne Håkon Hanssen liker meg eller ikke, er i den sammenheng rimelig uinteressant, og hans personkarakteristikker finner jeg ingen grunn til å kommentere, tilbakeviser Gerd-Liv Valla i en pressemelding.

(NTB)