- Jeg måtte få lapp fra Berit for å ta ut penger

Lillebror Thorstensen forklarer seg om forholdene på «dødens gård».

NEKTER STRAFFSKYLD: Forsvarer Tor Kjærvik (t.v.), drapstiltalte Berit Thorstensen og forsvarer Petter Sørensen i Gjøvik tingrett mandag. Gjøvik tingrett er for anledningen flyttet til Sør-Gudbrandsdal tingretts lokaler på Lillehammer. Foto: Erlend Aas/Scanpix
NEKTER STRAFFSKYLD: Forsvarer Tor Kjærvik (t.v.), drapstiltalte Berit Thorstensen og forsvarer Petter Sørensen i Gjøvik tingrett mandag. Gjøvik tingrett er for anledningen flyttet til Sør-Gudbrandsdal tingretts lokaler på Lillehammer. Foto: Erlend Aas/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet.no): Dagens rettsmøte startet også litt senere enn beregnet fordi en av fangetransportene var forsinket. I dag starter Knut Arne Thorstensen (33) sin forklaring i Gjøvik tingrett. Han er den eneste av de fem tiltalte som har erkjent drap.

Siden i går har det skjedd et lite plassbytte på tiltalebenken. Storesøster Berit Thorstensen (52) har flyttet fram til første rad og sitter nå, flankert av sine forsvarere, ved siden av lillebror Knut Arne.

I går skjenket ikke Berit lillebroren et blikk. Stemningen dem imellom er ikke hjertelig etter at Knut Arne Thorstensen har tilstått det ene drapet.

Berit styrte pengeneAktor Thorbjørn Klundseter ba Thorstensen om å fortelle litt om forholdet til storesøster Berit.

De to møtte hverandre for første gang i farens begravelse for tolv år siden. Etter begravelsen flyttet Thorstensen til Oslo, i naboleiligheten til storesøster.

- Berit er jo søstra mi. Jeg syns vi har hatt et bra forhold opp gjennom åra.

Han mener selv han ikke har vært den enkleste å ha med å gjøre de siste årene på grunn av rusmisbruk. Han kom til Vollheim gård i januar 2005 etter å ha sonet en dom. Thorstensen forklarer at de to søsknene ikke kranglet noe særlig. - Hvis hun var sint på meg så trakk hun seg unna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer