Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ønsker å ytre meg uten å bli tillagt motiver eller baktanker jeg ikke har

Jan-Erik Larsen slutter i First House.

VIL UTTALE SEG FRITT: Statssekretær Jan-Erik Larsen (midten t.v.) slutter. Her er han på vei til et møte sammen med daværende statsminister Jens Stoltenberg, i 2009. Foto: Espen Røst / Dagbladet
VIL UTTALE SEG FRITT: Statssekretær Jan-Erik Larsen (midten t.v.) slutter. Her er han på vei til et møte sammen med daværende statsminister Jens Stoltenberg, i 2009. Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Medstifter og partner Jan-Erik Larsen slutter etter fire og et halvt år i kommunikasjonsbyrået First House. Den tidligere pressemannen og statssekretæren vil snakke fritt. Larsen slutter i First House innen utgangen av mars.

- En viktig faktor i beslutningen har vært at jeg ønsker å kunne mene noe og ytre meg i det offentlige rom igjen, uten å bli tillagt motiver eller baktanker jeg ikke har, sier han til Dagens Næringsliv.

Han var blant de sju opprinnelige partnerne i kommunikasjonshuset, hvor han kom etter å ha vært statssekretær ved Statsministerens kontor i Jens Stoltenbergs andre regjering. Etter Per Bjørkum blir Larsen den andre opprinnelige partneren i First House som går.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media