- Jeg opplevde den forestående skilsmissen som udramatisk

Frisørkollegene i sjokk etter siktelsen mot Müllers mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den savnede Agnes Elisabeth Müller jobbet ved frisørsalongen Appeal på Hana i Sandnes. Kollegene er nå i sjokk etter at Müllers mann er siktet for drap.

De beskriver henne som svært pålitelig, en som planla lenge i forveien og ikke ville ha stukket av på impuls.

- Hun ga veldig klare beskjeder, også når hun ikke var fornøyd. Hun var en veldig ærlig, blid og glad jente som virkelig strålte, særlig den siste tiden, sier avdelingsleder Siri Bjørnevoll til NTB.

- Ville flytte Alle i salongen visste at Müller og ektemannen skulle separeres og skilles, og at hun ville ta med seg barna og flytte mer sentralt. Hun skal ha mistrivdes i den lille bygda Nedre Espedal og ønsket en mer sosial tilværelse for seg og barna. Forholdet til ektemannen snakket hun aldri om, melder NTB,

- Jeg opplevde den forestående skilsmissen som udramatisk og fryktet ikke at noe skulle skje, sier Sissel Vikse Falch, som eier de fire Appeal-salongene og var den som ansatte Agnes Elisabeth Müller for ett drøyt år.

Kollegene så henne sist tirsdag 15. april, da Müller ønsket alle god påske før hun dro hjem for å kose seg med barna på 7 og 11 år i ferien. Dagen etter hadde hun fri, og på kvelden skal hun ha blitt observert siste gang på Oanes ferjekai.

Siktet for drap Müller har vært savnet siden onsdag 16. april, natt til skjærtorsdag. Mandag siktet politiet i Rogaland ektemannen for forsettelig drap.

- Vi tror nå at Agnes er drept. Det er skjellig grunn til å mistenke ektefellen til Agnes for å ha drept henne, sier påtaleansvarlig i saken, Kristin Nord-Varhaug, til Dagbladet tidligere i dag.

Mannen nekter straffskyld.

Ekteparet er tyske, men har bodd i Norge i flere år.

- Omstendighetene rundt forholdet mellom de to er selvfølgelig noe vi etterforsker, men det vil jeg ikke gå noe nærmere inn på, sa Nord-Varhaug til Dagbladet om påstandene.

Tobarnsmoren er fortsatt savnet, og søket etter henne pågår fortsatt for fullt.

- Det er veldig utfordrende at vi ikke vet hvor Agnes er. Vi jobber bredt med å forsøke å finne henne, sier Nord-Varhaug.

(NTB/Dagbladet)

ANTATT DREPT:  Agnes Elisabeth Müller har vært savnet siden 16. april. Mandag ble ektemannen siktet for drap. 
Foto: Politiet / NTB scanpix
ANTATT DREPT: Agnes Elisabeth Müller har vært savnet siden 16. april. Mandag ble ektemannen siktet for drap. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer